Bouwmarketing

Het bouwen van een aantrekkelijke, groeiende en winstgevende marktpositie is als het bouwen van een complex project. Er komen verschillende disciplines bij kijken.

Het sonderen van marktposities is het werk van onze marktonderzoekers. Commerciële strategieontwikkeling is het werk van onze marketingadviseurs. Onze trainers en coaches ondersteunen uw mensen met het ontwikkelen van effectief commercieel gedrag. Marktposities worden gebouwd tussen de oren van de doelgroep. Onze communicatiespecialisten beheersen het merken bouwen als geen ander en zijn thuis in medialand. Onze allround interim marketeers, afkomstig uit alle geledingen van de bouwkolom, zetten hun ervaring graag in om bij u het verschil te maken.

Welke discipline en welke mensen u nodig heeft is volstrekt afhankelijk van uw situatie. Om die in kaart te brengen komen we graag bij u langs. Dan zullen we veel vragen en hel goed luisteren tot we het naadje van de kous kennen. Pas dan komen we met een voorstel. Er is geen andere weg tot maatwerk.

placeholder670x410

Aanbevelingen Bouwmarketing

Bouwmarketing

Apeldoorn Area, Netherlands

IBartels Ingenieursbureau voor Bouw&Infra is een adviesbureau op het gebied van bouwconstructies en civiele constructies. Sinds 2007 adviseert De Bouwer&Partners management, projectleiders, constructeurs en secretaresses op het gebied van commercie. Het advies bestaat uit persoonlijke coaching van verschillende medewerkers, het begeleiden van het commerciële team en groepstrainingen. De Bouwer&Partners zijn zeer goed ingevoerd in de bouwwereld en zijn daarom voor Bartels de juiste partner.

Taco Klevering, Managing Director, Bartels Consulting Engineers
Bouwmarketing

The Hague Area, Netherlands

In tijden van crisis is het maken van de juiste keuzes essentieel. Bij het vernieuwen van de marketing strategie van Sto Isoned speelt De Bouwer & Partners een belangrijke rol. De kennis van de bouwwereld in combinatie met jarenlange ervaring met strategische vraagstukken geeft dit proces een professionele boost. Een aanrader!

Rob J. de Jong, Managing Director, Sto Isoned
Bouwmarketing

Enschede en omgeving, Nederland

Rob Kamp, Identis Adviseur, Roosdom Tijhuis bouwgroep
Bouwmarketing

Apeldoorn, Nederland

Mate C., Sales en Branding, TCR Tours
Bouwmarketing

Amersfoort, Nederland

“Syto heeft recent onze strategiediscussie geleid. Dat deed hij voortreffelijk. Hij was uitstekend voorbereid, pleegt scherpe interventies, is kritisch, observeert, geeft terug en vat goed samen.”

Arjan van Asselt directeur eigenaar Heilijgers bv, Heilijgers
Bouwmarketing

Uden, Nederland

“We hebben al 20 jaar lang iedere dag plezier van de wijze adviezen van Syto.”

Bart Hendriks, directeur-eigenaar Hendriks Coppelmans Bouwgroep BV, Hendriks Coppelmans Bouwgroep BV

Lees hier alle aanbevelingen voor Bouwmarketing

Partners

Syto Goslinga
Syto Goslinga
Wilma Klaren
Wilma Klaren
Peer Visser
Peer Visser

Onze klanten