theaterVerstaat  u de bewoner ? En de bewoner u?
Lach en leer in het Glasbak theater op 11 maart aanstaande.

Het weergaloze toneelspel van communicatietrainer Peter Reijers en actrice Mine van Wychen zetten het perspectief van ‘de bewoner’ haarscherp in de schijnwerpers. Ze houden u een spiegel voor en laten u zelf ervaren op welke manier u (nog) beter met bewoners in gesprek kunt gaan. Het zijn namelijk gewoon mensen net als u en wij…

Een voorproefje bekijk deze Pecha Kucha presentatie van Peter Reijers.

Herkent u deze ontwikkeling?
De (nieuwe) bewoner krijgt een steeds grotere invloed bij de ontwikkeling, bouw en bewonerscommunicatie_2renovatie van woningen en gebouwen. De bewonersjury doet zijn intrede en bij co-creatie trajecten draait het om luisteren naar en juist interpreteren van de wensen van bewoners. Gemeenten verwachten van ontwikkelaars en bouwers een zorgvuldige communicatie en dialoog met potentiële bewoners en omwonenden.

‘Goed communiceren’ is het credo.
Het weergaloze toneelspel van communicatietrainer Peter Reijers en actrice Mine van Wychen zetten het perspectief van ‘de bewoner’ haarscherp in de schijnwerpers.

Ze houden u een spiegel voor en laten u zelf ervaren op welke manier u (nog) beter met bewoners in gesprek kunt gaan. Het zijn namelijk gewoon mensen net als u en wij…

Ervaar de kansen en het plezier die goed communiceren met uw eindklant biedt en reserveer snel uw plaats(en) onderaan de pagina. Het aantal is beperkt!

PROGRAMMA

 15.30: Inloopcartoon_aannemer

16.00: Welkom en inleiding

16.20   Glasbak theater in 2 bedrijven

17.45   Lessons learned

18.30: Afsluiting & Borrel

Deze glasbaksessie begint stipt om 16.00 uur. Inloop vanaf 15.30 uur. Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers. Toewijzing gaat op volgorde van binnenkomst. De kosten voor deze sessie bedragen per persoon € 150 excl. BTW.

Inschrijven is niet meer mogelijk.

 

 

  Email adres

  Voornaam

  Achternaam

  Bedrijfsnaam

  Aantal personen

  Telefoonnummer