De Bouwer & Partners zoekt zelfstandige, ervaren, gedreven en ondernemende Marketing & Sales Partners

De Bouwer & Partners is een hecht en toonaangevend full service bouwmarketing partnership. In het front office werken commerciële generalisten die als imterimmers gepokt en gemazeld zijn in strategie, marketing en sales. In het back office heeft DB&P commercieel specialisten in onderzoek, advies, training, communicatie. Gezamenlijk staan we gesteld voor alle denkbare strategische en commerciële uitdagingen in bouw en vastgoed. DB&P wil een wezenlijke bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van bouw en vastgoed tot een gerespecteerde klant-, markt- en resultaatgerichte sector.

Om de markt nog beter te kunnen bedienen zijn wij op zoek naar zelfstandige professionals met een uitgebreide commerciële ervaring in één of meerdere geledingen van bouw en vastgoed. Wij zoeken mensen die het continuüm strategie, marketing en sales beheersen en klanten daarmee wezenlijk vooruit weten te helpen. Wij zoeken makkers met een gedegen reputatie, opleiding, ervaring, deskundigheid en strategisch inzicht en dito communicatieve en commerciële vaardigheden.

De Bouwer & Partners biedt zelfstandig ondernemerschap binnen een hecht, collegiaal en professioneel full service bouwmarketing partnership. We nodigen je uit te participeren in een marketingpowerhouse met uitstekende relaties, referenties en proposities en een #1 reputatie in bouw en vastgoed.

Wil je zelfstandig ondernemen met de professionaliteit en back up van een sterke club die klanttevredenheid garandeert en voldoe je aan het profiel, stuur dan een mail met je cv naar sytogoslinga@debouwer.nl. Dan maken we snel een afspraak.