Onderzoek

De Bouwer & Partners is thuis in alle vormen van marktonderzoek, in alle stadia van het marketingproces. We maken analyses van markten, segmenten en afzonderlijke accounts. We brengen de behoefte en besluitvorming van uw opdrachtgevers in kaart en achterhalen waarom ze wel of niet voor u gekozen hebben. Is daarvoor specialistische know how vereist, dan halen we die graag voor u aan tafel. Verstand van de klant maakt dat u weet waar u wezen moet en hoe u daar aan tafel komt. Het is de beste garantie voor een goed gesprek, het begin van elke opdracht.

onderzoek dienstverlening

Aanbevelingen Onderzoek

Onderzoek

Utrecht, Netherlands

Samen met Bouwend Nederland hebben wij het onderzoek “Strategie Loont” laten uitvoeren en uitdragen door De Bouwer & Partners. Wij zijn zeer tevreden over deze samenwerking. Het is een praktische studie geworden die veel ondernemers in de bouw heeft aangezet tot nadenken over de strategie van hun onderneming.

Yvonne van Genugten, Sectormanager, Rabobank Nederland
Onderzoek

Eindhoven, Netherlands

In opdracht van Bouwend Nederland en Rabobank heeft Syto Goslinga (De Bouwer en Partners) een marktonderzoek gedaan naar strategievorming in het bouwende MKB. Wij waren vooral erg te spreken over de integrale aanpak van het onderzoek. Onderzoek, rapportage, praktische vertaling naar de doelgroep en gebruikmakend van diverse media om het onderwerp uit te dragen.

Sander Kuijpers, Accountmanager Bijzonder beheer, Rabobank Weerterland en Cranendonck

Lees hier alle aanbevelingen voor Onderzoek

 

Partners

Jan-Paul Schop
Jan Paul Schop
Henri Busker
Henri Busker

Onze klanten