Onderscheidend

Onderscheid is essentieel. Zonder onderscheid geen voorkeur. Zonder voorkeur prijsconcurrentie. En prijsconcurrentie kent geen winnaars. Een onderscheidende marktpositie is de beste garantie voor een gezonde toekomst.

Het realiseren van onderscheidend voordeel is als een ambitieus bouwproject. Het vereist een kraakhelder begrip van de eisen en wensen van de opdrachtgever. Het vraagt een oorspronkelijke visie en een grondige kennis van de eigen sterkten en zwaktes. Het vereist een helder inzicht in de mogelijkheden die de omgeving biedt.

Het vraagt tot de verbeelding sprekende en toch haalbare doelstellingen. Het dwingt tot expliciete keuzes. Op hoofdlijnen en in de details. Het vereist een duidelijk bestek. Een plan. Een strategie. Bij een bouwproject wordt het uiteindelijk resultaat bepaald in de uitvoering. Daar moeten de plannen waar gemaakt worden.

Bij het bouwen van een onderscheidende marktpositie is dat niet anders. Een hele klus. Want de bouwplaats is krap en moeilijk toegankelijk. Bovendien probeert ook de concurrentie er haar plan te realiseren. Want relevant onderscheid bouw je niet op papier maar tussen de oren van de opdrachtgever. Alleen het onderscheid dat door de opdrachtgever wordt ervaren en hem voor u doet kiezen telt!
Welbeschouwd is de toekomst van haar bouwers. Wie er nu niet aan bouwt heeft er straks geen deel aan. Hulp nodig? De Bouwer & Partners. Onderscheidend.

Onderscheidende marktpositie

Onze klanten