Samenwerkingen/Partners

De Bouwer & Partners is een full service bouwmarketing-partnership. Het partnership bestaat uit zelfstandige bureaus en ondernemers, elk met zijn of haar eigen specialisme. Gezamenlijk staan we gesteld voor elke denkbare commerciële opgave in bouw en vastgoed.

Sinds vele jaren is dat voor commerciële training, coaching en cultuurverandering het bureau Avantage training en advies. Voor marktonderzoek is dat USP Marketing Consultancy, het onderzoeksbureau dat al 20 jaar actief is in de wereld van bouw, installatie, wonen, vastgoed, DHZ en inrichting. Voor marketingadvies is dat Bril Innovation Architects uit Den Bosch, het bureau dat marketing- en managementvraagstukken aanpakt en strategische veranderingen mogelijk maakt. Voor marketingcommunicatie werken wij met verschillende bureaus samen. Eén daarvan is Admix. De bouwdivisie van dit bureau ontwikkelde campagnes voor vele tientallen A-merken. Daarnaast werken wij met een aantal zelfstandige door de wol geverfde allround interim marketeers, uit alle geledingen van de bouwkolom. Het zijn allemaal mensen die in commercie in de bouw- en vastgoedkolom carrière gemaakt hebben en die die ervaring graag inzetten om bij u het verschil te maken.

Dikwijls volstaat daartoe de inzet van één partner, niet zelden verdient een meer integrale benadering van meerdere partners de voorkeur. Beide kan.

placeholder670x410

Onze klanten