De rit van je leven! Met die ronkende belofte wordt de JBN Masterclass aangeboden aan jonge managers en directeuren van bouwbedrijven die in eindverantwoordelijkheid willen groeien. Dat is nogal een belofte; de rit van je leven! Wordt die ook waargemaakt?

 

Om dat te achterhalen zijn alle deelnemers van de afgelopen zeven jaar geënquêteerd. Maar liefst 65 alumni deden graag mee. En wat blijkt: alle respondenten denken met plezier terug aan hun Masterclass. En allemaal bevelen ze de Masterclass van harte aan. De redenen daarvoor zijn heel divers. Kennelijk biedt de Masterclass voor elk wat wils. In het onderzoek is de mening gevraagd over het programma, de deelnemersgroep, de sprekers, de locaties en dergelijke. En vervolgens wat de motieven tot deelname waren. Hoe men de Masterclass ervaren heeft. En, heel belangrijk, wat die uiteindelijk heeft opgeleverd.

 

Overall scoort de JBN Masterclass meer dan vier sterren, op een schaal tot maximaal vijf. De deelnemers roemen de impact van de Masterclass, zowel op hun carriere als op hun privéleven. Nieuwsgierig naar hun antwoorden? Klik hier voor het complete onderzoeksrapport.
Wil je meer weten over de JBN Masterclass, kijk dan op www.jbnmasterclass.nl.

 

Je kunt je daarvoor aanmelden op https://jbnmasterclass.nl/voorlichtingsbijeenkomst-jbn-masterclass-2018/

De JBN Masterclass 2018 start op 26 januari. Er is plaats voor maximaal 16 deelnemers. Inmiddels zijn er daarvan 4 bekend. Wil je groeien in eindverantwoordelijkheid, kies dan nu voor de rit van je leven en meld je aan.