Screen Shot 2018-02-15 at 12.12.24

Er komt een extra editie van de JBN Masterclass in 2018. Reden daarvoor is dat de eerste editie van deze rollercoaster al voor de kerst was uitverkocht en er aanmeldingen binnen blijven komen. De volgende editie start op vrijdag 20 april. Op 15 maart wordt een gratis voorlichting georganiseerd, waar oud-deelnemers vertellen wat de JBN Masterclass hen heeft opgeleverd. Schrijf je vandaag nog in »

De JBN Masterclass is het management development programma van Jong Bouwend Nederland. Goed personeel raakt weer schaars. Bedrijven investeren weer in toekomstig management. Zij houden hun hoge potentieel vast doordat wij ze perspectief en een goeie opleiding bieden om dat ook waar te maken. Dat biedt jonge ambitieuze bouwers de kans om zich door te ontwikkelen en naar de top te groeien. Dus wil jij doorgroeien in eindverantwoordelijkheid? Als opvolger in het familiebedrijf? Als ondernemer? Of als manager van een bedrijfsonderdeel? Dan is de JBN Masterclass iets voor jou.

De ruggengraat van de JBN Masterclass bestaat uit vier tweedaagse modules. Daartussen vinden intervisies en bedrijfsbezoeken plaats. Het bijzondere van de JBN Masterclass is dat niet gewerkt wordt met boeken en werkstukken maar met ervaringen. Het is puur ‘learning by doing’. Leren door te zien, te beleven, te horen, te discussiëren, te sparren met experts, bij elkaar in de keuken te kijken en door te oefenen met trainers en coaches. Op hoog tempo, zoals in een rollercoaster.

De zesde editie van de JBN Masterclass vindt plaats op onderstaande data:

  • Module 1 over zelfleiderschap: 20 en 21 april
  • Module 2 over integraal ketenbeheer: 8 en 9 juni
  • Module 3 over de toekomst van de bouw: 14 en 15 september
  • Module 4 over innovatie van eigen business modellen: 16 en 17 november