Drs. Peer Visser / Interim marketeer

Peer Visser

Samenvatting

Ik ben specialist in het verbeteren van commerciële processen en teamprestaties bij toeleveranciers aan de bouw. Denker en doener. Klanten zetten mij tijdgebonden in voor verandering, advies en coaching. Ik zorg voor opgeschoonde organisaties en ken inmiddels de klappen van de zweep. Ik win mensen voor me ook wanneer de boodschap niet prettig is. Kritisch op kosten en kostenplaatsen zonder de business te schaden. Ik adviseer maar heb nog meer passie voor het gezamelijk uitvoeren van de plannen.
Interim. Bedrijven hebben niet altijd de mankracht om veranderingen door te voeren of de bezetting op niveau te houden. Soms wil men de frisse blik van buiten om mee te kijken, te trekken en te sleuren. Zonder eerst uitgebreid iemand te moeten inwerken of begeleiden. Ik ga meteen aan de slag. Doorgrond snel de business, knelpunten, risico’s en mensen. En zorg voor resultaat.

Samenvatting

Verkoopverbetering. Ik help bedrijven hun commerciële bedrijfsprocessen te verbeteren. In plaats van de crisis als crisis te aanvaarden gaan we samen op zoek naar verbetermogelijkheden. Startpunt is uw strategie. Waar staat de organisatie en waar wilt u aar staat de stip op de horizon? Daarna maken we een commerciële scan van de organisatie en komen uw doelstellingen aan bod. Wat wilt u bereiken, welke middelen zet u in? Past de structuur, klopt het team? Daarna de uitvoering. We gaan de doelstellingen realiseren, acties neerzetten, uitvoering meten en mensen helpen door middel van sales coaching. Want het resultaat staat centraal. Meer omzet dus, of betere marges.
Coaching. Het is niet iedereen gegeven in een nieuwe functie meteen succesvol te zijn. Ligt dat aan de persoon of heeft de organisatie ook een verantwoordelijkheid? Waar het ook ligt, ik help mensen succesvol te landen in hun nieuwe baan. Of te onderzoeken waarom iemand dreigt vast te lopen. Omdat beide partijen daar een groot belang bij hebben. Gestructureerd werken aan een oplossing. Met respect voor de organisatie én voor de werknemer.

Specialiteiten

Verandering, Coaching, Organisatie ontwikkeling, Toelevering aan de bouw, Verkoopverbetering, Strategie, Teamprestaties, Margeverbetering, Salesboost

Partners

Peer Visser
Jeroen Landman
Jeroen Landman
Angelique Simons
Angelique Simons
Wilma Klaren
Wilma Klaren

Onze klanten