Ruud van Wingerden | Trainer/Coach

Ruud van Wingerden

Samenvatting

youtube  twitter  linkedin  Mail 

Geboren en getogen Rotterdammer. Opgegroeid in een omgeving die mij geleerd heeft niet te oordelen, maar vragen te stellen. Vanuit een oprechte interesse en integriteit, zonder de illusie te hebben de antwoorden op die vragen zelf te hebben. Om te zien wat er is zonder interpretaties. Om te luisteren en dóór te vragen, daar waar anderen stoppen. Om tot de kern te komen, bij mezelf en de ander. Dat vertaal ik nu naar resultaatgerichte trainingen, persoonlijke coaching en ontwikkeltrajecten.

Specialiteiten

Sinds 2005 heb ik bedrijven, directies, managers en organisaties verder gebracht in hun performance op het gebied van leiderschap, gastvrijheid, verkoopresultaat, klantgerichtheid en interne organisatie. In de zorg, de bouw, overheden en gemeentes en het bank- en verzekeringswezen. Concreet en resultaatgericht en altijd op basis van maatwerk. Klanten typeren mijn aanpak als confronterend, kernachtig en intensief met een relativerende humor.

Steekworden

Sterk in luisteren en de boodschap achter de boodschap horen. Positief kritisch in vragen en doorvragen. Toekomst- en oplossingsgericht. Humor en daadkracht. Fan van makkers-gedrag.

Partners

Ruud van Wingerden

Peter Reijers

Paul van Hout

Gert Jan Cozijnsen

Onze klanten