Naast onderzoek, advies, training en communicatie biedt De Bouwer & Partners vanaf vandaag ook interim marketeers. Het gaat om zelfstandige all round marketing professionals met vijftien tot dertig jaar werkervaring in bouw en vastgoed. Angelique Simons, Wilma Klaren, Jeroen Landman en Peer Visser hebben gewerkt in uiteenlopende commerciële managementfuncties en zijn afkomstig uit alle geledingen van de sector. Met die know how zijn ze in staat grote verbeteringen in de commerciële performance van klanten voor elkaar te krijgen.

Het was een lang gekoesterde wens van DB&P oprichter Syto Goslinga: “Deze stap gaat een geweldige impact hebben op de commerciële slagkracht van onze klanten en ons bureau. Met deze nieuwe club mensen zijn we nog beter in staat onze opdrachtgevers te helpen hun klanten voor zich te winnen, te behouden en tot fan van het bedrijf te maken. We kunnen de klant-, markt- en resultaatgerichtheid van onze klanten nu ook van binnenuit vergroten, heel praktisch, samen aan de slag, met opgestroopte mouwen”.
“Met onderzoek, advies, training en communicatie hadden we eigenlijk altijd al alles in huis om organisaties in bouw en vastgoed te helpen kantelen van pand naar klant. We weten door onderzoek alles van klanten en markten, we kunnen dat met advies vertalen in doeltreffend commercieel beleid, we ontwikkelen met training de daarbij vereiste commerciële competenties en zetten onze communicatiespecialisten in om te zorgen dat de klanten van onze klanten daar ook van overtuigd zijn. Met de zelfstandige interim marketeers kunnen we dat nu ook implementeren en borgen. Dat is slagkracht.

interim marketeer debouwer

De eerste vijf interim marketeers zijn afkomstig uit de toeleveringsindustrie, de aannemerij, projectontwikkeling, projectmanagement, projectfinanciering en advies.
Angelique Simons heeft een lange staat van dienst in de bouwtoelevering en was jarenlang verantwoordelijk voor de communicatie en marketing bij Brink Groep voordat zij vijf jaar geleden daarin voor zichzelf begon.
Wilma Klaren heeft in meerdere sectoren gewerkt alvorens zij haar hart aan bouw en vastgoed verpande. Daarin heeft ze inmiddels in vele keukens gekeken en aan het roer gestaan om ‘de zaak verkocht te krijgen’.
Jeroen Landman is bouwer in hart en nieren. Hij komt uit de aannemerij en heeft daarin verschillende managementposities vervuld alvorens hij acht jaar geleden als interim marketeer en manager aan de slag ging.
Peer Visser is ook al vijf jaar als interim marketeer actief, met name in de toeleveringsindustrie. Hij heeft daarvoor jarenlang gewerkt in verschillende commerciële en logistieke functies in de houthandel.

De Bouwer & Partners is op zoek naar meer door de wol geverfde interim marketeers uit andere geledingen van de bouw- en vastgoedkolom. Ze streeft er naar om binnen afzienbare tijd voor klanten uit al die geledingen ervaren interim marketeers in huis te hebben.

Meer informatie:
DB&P Ing. Syto Goslinga RM, tel 0653205762 Email ons